Tarieven fotografie

Alles wat je moet weten over een shoot bij Niels Janssen Fotografie vind je hier. Mocht je niet kunnen vinden wat je zocht? Stuur mij dan een bericht!

Let’s connect

Jij weet allang wat je wil. En of dat nu een shoot is voor je gezin, met vrienden of samen met oma. Laten we deze vooral snel inplannen, zodat er binnenkort iets moois aan de muur hangt of eindelijk dat ene lege fotolijstje is gevuld.

1, 2, 3, say cheese

We spreken af daar waar jij graag op de foto wil. Kies vooral een plek waar je herinneringen aan hebt of een locatie die je ‘gewoon’ mooi vindt. Het is helemaal aan jezelf! Mocht je er echt niet uitkomen, stuur mij een bericht en ik help je graag een mooie locatie te vinden!

Kies je favoriete foto’s uit

Jij krijgt binnen twee weken het bestelboek waarin de gelukte foto’s zitten die volledig zijn nabewerkt. Deze kun je simpelweg bestellen door mij via een mail aan te geven welke je graag wilt hebben.

Het regent? Wat nu…

Wat doen we als het regent? Welke kleding moet ik aan? Welke betaalmethodes kan ik gebruiken? Het antwoord op deze en andere vragen vindt je onder veel gestelde vragen.

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn van toepassing op gezinsfotografie, couple fotografie, new born fotografie, familie fotografie, duo en solo fotografie.

De tarieven van Niels Janssen Fotografie zijn zorgvuldig samengesteld, waarbij je na het kiezen van je favoriete foto’s deze digitaal ontvangt. Zo kun je de foto’s totaal naar eigen wens gebruiken. Laat ze afdrukken, stuur ze door, gebruik ze voor social media en nog veel meer! Daarnaast zijn alle prijzen inclusief BTW en reiskosten tot en met 15km rondom Guttecoven. Daarbuiten zijn de reiskosten €0,19/km.

Met meer dan 5 personen op de foto? Dan wordt er een prijs op maat gemaakt! Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

SINGLE

Voor 1 persoon

–  ± 1 uur fotografie
–  4 high res. foto’s naar keuze
–  Digitaal bestelboek
–  Digitaal aangeleverd via we-transfer 
–  Meer foto’s afnemen? Dat kan voor € 6,50 per foto

Vanaf € 115,-

DUBBEL

Voor 2 personen

–  ± 1 uur fotografie
–  6 high res. foto’s naar keuze
–  Digitaal bestelboek
–  Digitaal aangeleverd via we-transfer 
–  Meer foto’s afnemen? Dat kan voor € 6,50 per foto

Vanaf € 135,-

CHAOS

Voor 3 tot 5 personen

–  ± 1 uur fotografie
–  10 high res. foto’s naar keuze
–  Digitaal bestelboek
–  Digitaal aangeleverd via we- transfer 
–  Meer foto’s afnemen? Dat kan voor € 6,50 per foto

Vanaf € 175,-

Tarieven – Overig

Voor andere vormen van fotografie zoals newborn-, zwangerschaps-, zakelijke-, communie-, huisdier fotografie etcetera maak ik graag een offerte op maat. Door mij te vertellen waar je naar op zoek bent, kan ik een offerte op maat maken!