Bruiloft

Voor het moment dat je maar één keer meemaakt!

Familie

Voor het moment dat je voor altijd wil herinneren!

Lovers

Voor dat ene moment met degene die je lief hebt!

New Born

Voor het éérste moment van een nieuw leven!

Communie

Voor het moment dat geloof belangrijk wordt!

Zakelijk

Voor het moment dat je gevonden wilt worden!

Hier & nu. Laten we daar eens bij stil staan, de rest gaat al zo snel. Laat mij dát moment vastleggen.

Die lach, die twinkel in je ogen of ‘gewoon’ als cadeau voor oma. Laat mij jou op je mooist fotograferen.

Jezelf zijn is meer dan genoeg, daar kun je op vertrouwen! Ik zeg dit namelijk al ruim 7 jaar tegen degene die voor mijn lens staat.

Gevestigd als fotograaf in Limburg, maar ook daarbuiten beschikbaar voor alle soorten van fotografie.

Heb je zelf een idee in gedachte? Laat het mij weten via een bericht!

Hier & nu.

Laten we daar eens bij stil staan, de rest gaat al zo snel. Laat mij dát moment vastleggen.

Die lach, die twinkel in je ogen of ‘gewoon’ als cadeau voor oma. Laat mij jou op je mooist fotograferen.

Jezelf zijn is meer dan genoeg, daar kun je op vertrouwen! Ik zeg dit namelijk al ruim 7 jaar tegen degene die voor mijn lens staat.

Gevestigd als fotograaf in Limburg, maar ook daarbuiten beschikbaar voor alle soorten van fotografie.

Heb je zelf een idee in gedachte? Laat het mij weten via een bericht!

Mochten wij elkaar nog niet kennen? Aangenaam!

Aangenaam, ik ben Niels, 27 jaar jong, woon in het mooie, maar kleine, Born en werk fulltime als Marketing Communicatie medewerker. Naast mijn passie voor wielrennen, huisplanten en technologie heb ik mij verdiept in de wereld van fotografie. Sinds ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht heb in 2010, ben ik helemaal weg van het vastleggen van emotie, met name de (h)eerlijke personaliteiten van de mens. De manier waarop iemand lacht naar een ander, de verliefdheid in de ogen van een bruidspaar of die trotse blik van ouders wanneer ze kijken naar hun kids.

Mochten wij elkaar nog niet kennen? Hoi!

Aangenaam, ik ben Niels, 26 jaar, woon in een klein boerendorp en werk fulltime als Marketing Communicatie medewerker. Naast mijn passie voor wielrennen, huisplanten en technologie heb ik mij verdiept in de wereld van fotografie. Sinds ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht heb in 2010, ben ik helemaal weg van het vastleggen van emotie, met name de (h)eerlijke personaliteiten van de mens. De manier waarop iemand lacht naar een ander, de verliefdheid in de ogen van een bruidspaar of die trotse blik van ouders wanneer ze kijken naar hun kids.
Bruiloft

Jullie zorgen voor de liefde, ik voor de fotografie. Een herinnering aan die ene speciale dag uit jullie leven!

Gezin of familie

In het bos, aan het water of gewoon bij jou thuis? Kies vooral een plek die je lief hebt! Want herinneringen worden hier gemaakt!

Communie

Het grote moment waar de communicant in het middelpunt staat. Kriebels en spanning. Een dag vol plezier!

New born

Dag klein wonder! Leg de groei van je kleintje vast, want zeg nou zelf. Dat wil je echt niet missen!

En nog veel meer…

Van portret of zakelijke shoot tot het fotograferen van jouw geliefde viervoeter! Bekijk alle categorieën…

Dit zeggen anderen…

Afgelopen weekend hebben mijn vriend en ik een super fotoshoot gehad met Niels! Het was met één woord super! Het was voor ons de eerste keer en wisten niet goed hoe we moesten gaan staan en dergelijke. Niels voelde dit heel goed aan, door aan te geven hoe je moest gaan staan en ook de leukste plekken uit te zoeken. We voelden ons allebei heel erg op ons gemak en zullen voor een volgende keer ook zeker weer naar Niels gaan. Je merkt ook dat hij het met heel veel enthousiasme doet, dit blijkt ook uit de foto's! Een echte aanrader!

Bob & RenéeLove shoot

Niels is echt een topvent! Wij hebben hele mooie foto’s van onze bruiloft. Niels is een super fotograaf en je merkt dat hij hier heel veel plezier in heeft. Hij tovert zo de hele ruimte om op zoek naar het perfecte plaatje. Echt alle foto’s zijn prachtig geworden. Met zijn goeie zin tovert hij bij iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht!

Sven & MelissaBruiloft

Afgelopen zondag hebben mijn vriend en ik een geweldige winterse fotoshoot gehad met Niels!
Wat een topper! Hij is oprecht geïnteresseerd en kwam met hele leuke ideeën!
Het plezier straalde van hem af en dat had ook een hele goede uitwerking op ons. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn! De volgende keer zou ik zeker weer bij Niels een fotoshoot doen! Echt een aanrader!

Tom & MilouLove shoot

Niels heeft onze bruiloft gefotografeerd. Gelijk vanaf de kennismaking was er een goede klik. Ondanks alle aanpassingen die er telkens gedaan moesten worden vanwege de Corona, was Niels altijd heel flexibel. Op de dag zelf merkte we geen eens dat we zoveel gefotografeerd zijn, wat ook echt prachtige foto’s heeft opgeleverd. Niels we willen je nogmaals bedanken!

Michael & ShirleyBruiloft

Niels heeft de kinderen van mijn zus en ons gefotografeerd als cadeau voor onze ouders. We zijn heel blij met het prachtige resultaat! Niels is een hele positieve gast en superleuk in de omgang met de kinderen. Die vonden het zeker geen straf om lekker te rennen, springen en klimmen terwijl er foto's van werden gemaakt en dat zorgde voor een heel mooi en "echt" resultaat! Zelfs met een baby van drie maanden oud. Niels is flexibel, snel, sympathiek en maakt topfoto's voor een erg goede prijs. Nogmaals bedankt!

SimoneFamilie fotografie

Twijfels?

Stiekem toch nog wel wat vragen… Zoals wat doe ik aan? Welke tijd zorgt voor de beste foto’s? Kan het kwaad als de zon niet schijnt?

Geen zorgen! De meeste antwoorden vind je tussen de veel gestelde vragen. Deze zijn met veel zorgvuldigheid samengesteld. Maar wees niet bang om alsnog een vraag te stellen als je er niet uitkomt!