Holã!

“Jouw verhaal, mijn vertaling”

Iedere glimlach is er een om gefotografeerd te worden! Aangezien niemand hetzelfde is, vind ik het belangrijk iedereen op zijn eigen manier op de foto te zetten.

Het gezicht achter de camera ben ik, Niels (soms ook wel: Nils). Mijn liefde voor fotografie is ontstaan tijdens mijn reis door Afrika. Doordat een van de medereizigers aan mij vroeg om een foto te maken, maar ik geen flauw idee had hoe?! Sinds die dag ben ik gefascineerd door fotografie.

Voor mij is fotografie het vastleggen van een emotie in alledaagse dingen. De manier waarop je naar iemand kijkt of jouw reactie op iemand anders. Gewoon zoals je bent. Ongedwongen, naturel en persoonlijk. Het is daarom ook een bewuste keuze dat ik geen foto’s bewerk alsof ze thuis horen op de cover van een magazine. Je mag gezien worden zoals je bent, zo ben je het mooiste :-)!

Niels is echt een topvent! Wij hebben hele mooie foto’s van onze bruiloft. Niels is een super fotograaf en je merkt dat hij hier heel veel plezier in heeft. Hij tovert zo de hele ruimte om op zoek naar het perfecte plaatje. Echt alle foto’s zijn prachtig geworden. Met zijn goeie zin tovert hij bij iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht!

Sven & MelissaTrouwfotografie

Afgelopen zondag hebben mijn vriend en ik een geweldige winterse fotoshoot gehad met Niels!
Wat een topper! Hij is oprecht geïnteresseerd en kwam met hele leuke ideeën! Het plezier straalde van hem af en dat had ook een hele goede uitwerking op ons. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn! De volgende keer zou ik zeker weer bij Niels een fotoshoot doen! Echt een aanrader!

Milou & TomLoveshoot

Afgelopen weekend foto's laten maken door Niels. Niels is spontaan en zeer enthousiast. Het enthousiasme van Niels is terug te zien in de resultaten. Zeer snel in de communicatie en het nabewerken van de foto's. Wil je graag leuke en professionele foto's, dan ben je bij Niels aan het juiste adres. Niels dankjewel!

Timothy & IlkeLoveshoot

Niels heeft onze bruiloft echt afgemaakt met prachtige foto's. We voelden ons helemaal op ons gemak tijdens ons fotomomentje en tijdens de rest van de dag merk je niet dat Niels aanwezig is, wat het super leuk maakt wanneer je achteraf de foto's ziet wat hij allemaal op de foto zet gedurende de dag. Mooie, sfeervolle foto's. Ik zou Niels zeker aanbevelen als trouwfotograaf!

Jim & LindaTrouwfotografie

Niels heeft onze bruiloft gefotografeerd afgelopen december. Wij hebben hem bijna niet opgemerkt tijdens de ceremonie, maar later zagen we dat er toch een aantal close-up foto’s bij zaten 😉
Hij is heel enthousiast en ongedwongen tijdens het fotograferen, precies wat wij zochten. Het eindresultaat is geweldig, we zijn er erg blij mee en kunnen hem écht aanbevelen! Groetjes Rik en Colette

Rik & ColetteTrouwfotografie

Ter ere van de 80ste verjaardag van mijn lieve oma hebben we in oktober een fotoshoot met oma en haar vier kleinkinderen gedaan. Niels is samen met ons op pad gegaan om in de bossen en natuur rondom het dorp van mijn oma mooie foto's te maken. Niels had veel leuke ideeën en maakte ook ruimte voor alle ideeën die wij zelf ook hadden. De foto's zijn super mooi geworden en het was ook nog eens een ontzettend gezellige dag, oma was helemaal in haar nopjes!

Tanja & OmaFamilie fotografie

Volg jij al alle socials?

Volg jij al alle socials?