Niels Janssen

Ontmoet de man achter de camera

Iedere glimlach is er een om gefotografeerd te worden! Aangezien niemand hetzelfde is, vind ik het belangrijk iedereen op zijn eigen manier op de foto te zetten.

Het gezicht achter de camera ben ik, Niels. Mijn liefde voor fotografie is ontstaan tijdens mijn reis door Afrika. Doordat een van de medereizigers aan mij vroeg om een foto te maken, maar ik geen flauw idee had hoe?! Sinds die dag ben ik gefascineerd door fotografie.

Voor mij is fotografie het vastleggen van een emotie in alledaagse dingen in combinatie met licht. De manier waarop je naar iemand kijkt of jouw reactie op iemand anders. Gewoon zoals je bent. Ongedwongen, naturel en persoonlijk. Het is daarom ook een bewuste keuze dat ik geen foto’s bewerk alsof ze thuis horen op de cover van een magazine. Je mag gezien worden zoals je bent, zo ben je het mooiste :-)!

Hoe anderen mij als fotograaf ervaren

Bob & ReneeLoveshoot

Het was met één woord super! Voor ons de eerste keer en we wisten niet goed hoe we moesten gaan staan. Niels voelde dit heel goed aan en gaf ons tips & tricks. We voelden ons allebei heel erg op ons gemak en zullen voor een volgende keer ook zeker weer naar Niels gaan.

Sven & MelissaBruiloft

Niels is een super fotograaf en je merkt dat hij hier heel veel plezier in heeft. Hij tovert zo de hele ruimte om op zoek naar het perfecte plaatje. Echt alle foto’s zijn prachtig geworden. Met zijn goeie zin tovert hij bij iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht!

Shirley & MichaelBruiloft

Gelijk vanaf de kennismaking was er een goede klik. Ondanks alle aanpassingen die er telkens gedaan moesten worden, was Niels altijd heel flexibel. Op de dag zelf merkte we geen eens dat we zoveel gefotografeerd zijn, wat ook echt prachtige foto’s heeft opgeleverd. Niels we willen je nogmaals bedanken!

SimoneFamilie fotografie

Niels heeft de kinderen van mijn zus en ons gefotografeerd als cadeau voor onze ouders. We zijn heel blij met het prachtige resultaat! Niels is een hele positieve gast en superleuk in de omgang met de kinderen. Die vonden het zeker geen straf om lekker te rennen, springen en klimmen terwijl er foto's van werden gemaakt en dat zorgde voor een heel mooi en "echt" resultaat!

Patrick & AudreyBruiloft

Met veel plezier hebben wij Niels ingehuurd als onze trouwfotograaf. Naast de prachtige, geposeerde foto's is hij ook de ultieme (zoals hij zelf al zegt) vlieg op de muur tijdens het maken van de sfeerfoto's. Op deze manier beleef je de dag nogmaals en dit keer van allerlei verschillende kanten. Dus niet lang hellen, gewoon Niels bellen!

Rik & ColetteBruiloft + Familiefotografie

Bij Niels zit je altijd goed voor mooie foto’s. We hebben een prachtige bruiloft reportage dankzij Niels. Ook voor een familie shoot zit je bij Niels altijd goed. Niels stelt je op je gemak en ziet altijd wel hét perfecte plaatje. 😉 Niels je bent een topper bedankt!

StefanieCommunie

Super fijne fotograaf! Heeft de foto's gemaakt van de Eerste Heilige Communie mis van mijn dochter (en alle andere communicanten uit Munstergeleen). Neemt de tijd en stelt de kinderen op hun gemak. Heel tevreden met de super mooie foto's die we hebben mogen ontvangen.

Ruben & EsmeeBruiloft

Niels is een topper! Hij heeft prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Hij heeft oog voor detail en heeft perfect ingespeeld op onze wensen. Hij is een heel prettig en sociaal persoon die zijn afspraken nakomt.