Skip to main content

Ik heet je van harte welkom op mijn gloednieuwe website!

 

Sinds de laatste week van 2021 is mijn nieuwe website ein-de-lijk live. Een lange periode (lees: maanden) heb ik hard gewerkt om mijn eigen website in elkaar te zetten zoals ik mijzelf zie. Er zullen vast nog wel wat foutjes in staan her en der, maar ik moet zeggen dat ik stiekem wel trots op mijzelf ben. Om in marketingtermen te spreken ‘100% handgemaakt en authentiek’. Mijn website is gemaakt om jou nog beter van dienst te zijn.

Voordat je kiest voor Niels Janssen Fotografie kun je al veel informatie vinden over mijzelf, mijn werk en werkwijze. In mijn lookbook kun je al eens rustig door mijn foto’s heen bladeren. Hierin vind je mijn stijl van fotografie terug. Van portretfotografie tot familiefotografie en van bruidsfotografie tot new born fotografie en nog veel meer. In Limburg en ver daarbuiten!

In de jaren die ik werkzaam ben als fotograaf heb ik vele mooie bruiloften, communies en families op de gevoelige plaat mogen vastleggen. Voorafgaande aan een shoot krijg ik gemakkelijk een 20 tot 30 vragen. Geen probleem natuurlijk, ik beantwoord deze met liefde. Maar het zijn vaak vragen die iedereen heeft. Ik vind het prettig om deze vragen al vooraf te kunnen beantwoorden. Op deze manier sta je niet voor verrassingen wanneer je kiest voor mij als jouw fotograaf! Dat is ook precies de reden waarom ik een veel gestelde vragen pagina heb opgesteld. Omdat ik transparant wil zijn, heb ik ook meerdere tarieven pagina’s aangemaakt dien vooraf voor iedereen hetzelfde zijn, inclusief mijn werkwijze.

En als laatste alvast een korte online ontmoeting. Lees meer over mij via mijn, nog aan te vullen, blog en de over mij pagina. Natuurlijk mag je mij ook altijd een bericht sturen met een vraag!

Meer weten over mij en mijn fotografie? Houdt dan mijn blog in de gaten!

 

Tot snel,
Close Menu