Skip to main content

De trouwfotograaf die je graag had op je bruiloft is te duur, en nu?

 

Stel je voor dat je bezig bent met het plannen van jouw trouwdag samen met je partner. Locatie? Check! Ringen? Check! Getuigen? Check! Trouwjurk? Check! Trouwpak? Check! Dan wordt het tijd om na te denken over een trouwfotograaf. Nadat je besloten hebt om ome Cor toch maar niet te vragen, omdat je weet dat hij wel van een pilsje houdt. Kies je ervoor om op zoek te gaan naar een professionele trouwfotograaf. Je scrollt avondenlang rond op social media, vraagt vrienden die al getrouwd zijn of gaat langs een trouwbeurs. Uiteindelijk stuit je op die ene fotograaf waar jij graag je foto’s door wil laten maken. Alleen laat het budget dit niet toe, wat doe je dan?

Mijn mening is toch doen! Je moet écht kiezen voor een trouwfotograaf waarvan je de stijl van fotografie mooi vindt, dat is het allerbelangrijkste. Schrijf deze niet af omdat ie te duur zou zijn. Ervaring en een klik hebben met zijn ook punten die je in je achterhoofd moet houden bij het maken van een keuze. Een klik hebben met de trouwfotograaf zorgt ervoor dat je je veel relaxter voelt en (bijna) niet doorhebt dat er foto’s gemaakt worden. Dit zul je terugzien in het resultaat. Foto’s die jullie trouwdag vertellen, zonder dat je gemerkt hebt dat er een trouwfotograaf aanwezig was, zijn vele malen spontaner. Zelfs momenten die je zelf niet hebt geregistreerd, worden vastgelegd. Jullie verhaal, verteld in foto’s. Met andere woorden: spontaniteit, veel liefde, niet geposeerde beelden inclusief alle varianten van emoties!

Natuurlijk blijft budget meespelen. Stel jezelf een maximale bovengrens. Maar geloof mij, een investering in trouwfoto’s blijven je je hele leven bij. Je trouwt namelijk maar een keer! Overigens hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn genoeg fotografen in elke prijscategorie te vinden. Er zit er dus ook echt wel een tussen waarvan jij de fotografie mooi vindt, een klik mee hebt en die ervaring heeft.

Succes met je zoektocht!
Je kunt natuurlijk ook hier stoppen en mij een bericht sturen! 😉
Groet,
Close Menu